TGN Mikrodrenge | 35
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Årgang 2011-2014

Træner i springenter Nærheden.

Holdet er for friske og gymnastikglade drenge i alderen 6-9 år. Vi forestiller os, at du har gået til gymnastik før, måske på Drenge 5-7 år eller noget andet og nu har lyst til mere gymnastik og at komme til en konkurrence til foråret på et hold, hvor sjov og kammeratskab også sættes højt.
Vi skal træne 2 gange om ugen, og du skal deltage i både spring- og rytmetræning. Vi tager udgangspunkt i den enkelte gymnast og arbejder mod sikker håndtering af spring som araber, kraftspring og salto, evt. i flere positioner. Rytmetræningen har fokus på at give drengene sunde erfaringer med koreografi på en måde, der understøtter og udvikler deres motoriske udvikling.
I løbet af sæsonen er indlagt sociale arrangementer under inddragelse af familie/forældre. Vi ønsker at give drengene en god indføring i konkurrencegymnastikken og foreningsfællesskabet. Se den udvidede beskrivelse af filosofi, ambitioner og pædagogisk retning i Den Røde Tråd på TGFs hjemmeside.

TeamGym for drenge i alderen 6-9 år, der ønsker at dyrke konkurrencegymnastik. Årgang 2011-2014
11.08.2020
20.06.2021
Tirsdag 16:30-18:00 Springcenter Nærheden, Gymnastik Søndag 10:00-11:30 Springcenter Nærheden, Gymnastik