Velkommen til Taastrup Gymnastik Forening (TGF)

TGF er en aktiv forening med fokus på gymnastik og konkurrence, hvor vi lægger vægt på at alle kan være med og have det sjovt på alle niveauer.

Vi har gennem flere år udbudt børne-gymnastik, Spring-Rytme-gymnastik (Team Gym), og forskellige former for motionsgymnastik.

Et medlemskab i TGF er ikke blot adgang til jævnlig motion, men lige så vigtigt også samvær med andre gymnastik-interesserede gennem de mange arrangementer, som klubben selv står for eller deltager aktivt i.

Vi glæder os til at se netop dig til vores træninger i tåstrup området.

Følg os også meget gerne på Facebook: https://www.facebook.com/TaastrupGymnastikForening

Tilmelding er nu åben for alle.

Vi ønsker jer velkommen og glæder os rigtigt meget til at komme igang!

Du kan læse hele vores flotte program som pdf her:

Forenings tøj for
TGF's medlemmer

vi er stolte af at kunne annoncere at vi har indgået en samarbejdsaftale med

SPORTMASTER City2 og Nike Teamsport

Aftalen betyder gode priser på et sortiment af lækkert Nike træningstøj med TGF logo eller Teamgym Nærheden Logo.
Tøjet bestilles og betales gennem vores shoip her på siden.
TGF får provision når I køber tøj i Sportsmaster i city2 - husker derfor at sige at I er medlemmer i TGF når i køber der.
Nyheder fra Vores Facebook side: