Taastrup Gymnastik Forening er en forening i fremgang – og vi søger derfor flere instruktører.

Hvis du er interesseret, så kontakt info@tgf.dk og få et møde med medlemmer af vores bestyrelse.

I øjeblikket søger vi instruktører til følgende hold/målgrupper. Som instruktør vil du typisk indgå i et team med flere instruktører og hjælpeinstruktører, så du ikke står for alting selv. Du vil dog have stor indflydelse på indhold og afvikling af hver træning:

TGF hold: (scroll ned for at se TeamGym Nærheden Konkurrencehold)

Hold: Forældre/barn hold
Tid og sted: Lørdag kl. 9.00-10.00, Torstorp Skole
Indhold:
Udvikling af de mindste børns motorik og kropskontrol gennem leg og opstillinger med skum redskaber. Forældrene deltager aktivt i aktiviteterne sammen med deres børn.

Hold: Familie Gymnastik
Tid og sted: Lørdag kl. 10.00-11.00 Torstorp Skole
Indhold:
Både barn og voksen aktiveres i en times ”familie-kvalitetstid” med gymnastik indhold, fx lege, indledende gymnastikøvelser til spring, rytme og akrobatik.

Hold: Piger, spring og rytme 5-6 år
Tid og sted: Tirsdag kl. 16.30-17.30, Torstorp Skole

Hold: Piger, spring og rytme 7-8 år
Tid og sted: Mandag kl. 16.30-17.30, Torstorp Skole
Indhold:

Hold: Aspirantpiger 9-12 år ”Opvisningshold”
Tid og sted: Tirsdag kl. 17.30-19.00, Torstorp Skole
Indhold:
Spring, akrobatik, fritstående momenter og rytmeserier for begyndere såvel som øvede gymnaster.

Hold: Sidespringet Voksne +30 år (ca.)
Tid og sted: Mandage 18.30 – 19.30, Torstorp Skole
Indhold:
Hyggelig springtræning for voksne gymnaster. OBS – holdet opvarmer 17.30-18.30 med Styrke, Puls og Motion holdet. Holdet deltager i lokalopvisningen men ikke andre opvisninger eller konkurrencer.

Vi søger desuden instruktører, som vil undervise fx motionshold, yoga, afspænding eller step/aerobic hold. Tider er ikke fastsat, men aftales nærmere. Kontakt os på info@tgf.dk for mere information.

TeamGym Nærheden Konkurrencehold (samarbejde med Hedehusene GF):

Hold: TeamGym Micropiger 6-9 år ”Konkurrencehold”
Tid og sted: Mandag (rytme), tirsdag (spring) og fredag (spring), Springcenter Nærheden
Indhold:
Vi søger en erfaren springinstruktør, der aktivt vil tage medansvar for pigernes udvikling i træning og konkurrencer. Vi har p.t. 3 konkurrencehold på forskellige niveauer.

Hold: Drenge, spring og rytme, 7-11 år
Tid og sted: Lørdag kl. 10.00-11.30, Springcenter Nærheden
Indhold:
Børnegymnastik med spring, fritstående momenter, rytmeserier og leg for begyndere og let øvede. Holdet udbydes i fællesskab med HGF og er en del af TeamGymNærheden, dog uden konkurrence.

Hold: Micro og Mini drenge, 8-12 år ”Aspiranthold”
Tid og sted: Torsdag kl. 17.00-19.00 og lørdag 11.00-13.00, Springcenter Nærheden
Indhold:
Teamgymnastik for begynder og let øvede drenge, der udvikles mod TeamGym konkurrencer. Holdet træner 2 gange om ugen og forventes at deltage i få opvisninger og 1 konkurrence.

Hold: TeamGym Juniorpiger 13-17 år ”konkurrencehold”
Tid og sted: Tirsdag (rytme), torsdag(spring) og lørdag (spring)
Indhold:
Vi søger en erfaren springinstruktør der kan arbejde med udvikling og perfektion af gymnasterne i træning og til konkurrencer.

Hold: TeamGym Seniormixhold +17 år ”konkurrencehold”
Tid og sted: Tirsdag aften (rytme), torsdag aften (spring) og lørdag eftermiddag(spring)
Indhold:
Vi søger en erfaren springinstruktør, der vil tage medansvar for holdet i træning og konkurrencer.

Som instruktør belønnes du med:
•    Fri kontingent på TGF-hold
•    Fri deltagelse i TGF arrangementer og instruktør arrangementer
•    Skattefri omkostningsgodtgørelse og befordringsgodtgørelse
•    Betalte kurser og
•    Instruktør tøj

Alle instruktører tilbydes relevant Springsikker kursus.
Man har også mulighed for at blive hjælpeinstruktør eller forælder-hjælper:
Hjælpeinstruktører (13-17 år) optages på vores eget TGF Akademi, hvor igennem du får en professionel gymnastikinstruktør uddannelse. TGF Akademiet afholder undervisning og arrangementer samt tilmelder dig relevante kurser. Ud fra dine interesser kommer du i ”praktik” på foreningens hold hos vores erfarne instruktører.

Hjælpeinstruktører belønnes med:
•    Fri kontingent på TGF-hold
•    Fri deltagelse i TGF arrangementer
•    Skræddersyet instruktøruddannelse og praktikforløb
•    Betalte kurser og
•    TGF tøj

Forældre-hjælpere er frivillige voksne til børn i TGF, der indgår i træningen som hjælpeinstruktører. Det er typisk på det/de hold, ens egne børn går. Opgaverne kan være mange, fx praktiske med redskaber og modtagning (sammen med instruktør) og/eller administrative såsom afkrydsning eller indkøb.
•    Forældre-hjælpere belønnes typisk med:
•    Rabat på børns kontingent
•    Fri deltagelse i TGF arrangementer
•    Kurser ved TGF Akademi, fx modtagning, førstehjælp, mm.
•    TGF tøj

TGF indhenter børneattest på alle instruktører, hjælpeinstruktører og forældre-hjælpere.