Søren Forsmann
  • Født 1976
  • Instruktør i TGF siden sæson 2014/15
  • Formand siden 2019

Mine opgaver som formand er koncentreret om at lede bestyrelsesmøderne, lægge sæsonplan, deltage i lokalfordelingsplan med kommunen/Idrætscentre, indgå og vedligeholde vores aftaler om fx TeamGym Nærheden, Sponsorater, mv., indhente børneattester på alle frivillige samt repræsentere foreningen/bestyrelsen, når det kræves.

Tine Holbæk Levinsen
  • Født 1977
  • Aktiv gymnast siden 2012
  • Bestyrelsesmedlem/ næstformand siden 2019
Jeg, og mine 3 børn,  er aktive gymnaster i foreningen. Jeg har ansvaret for nøgler til instruktører og hjælper også i tilfælde af anmeldelse af ulykker. Tog foreningsleder uddannelsen i 2019/2020.
Lasse Jensen
Præsentation
 Jeg er født i 1978 og har siddet i bestyrelsen siden 2019.

Mine opgaver er bla  at være kasserer, stå for henvendelser og spørgsmål om kontingent, samt administration af vores hjemmeside med medlemshåndtering, sæson opsætning og meget meget andet.

Jeg kan kontaktes på ljensen@tgf.dk

Bestyrelsesmedlem
Jacob Teildorf

kontakt: jteildorf@tgf.dk
Lasse Jensen
Præsentation
 Jeg er født i 1978 og har siddet i bestyrelsen siden 2019.

Jeg kan kontaktes på ljensen@tgf.dk

Linda Neiss
Louise Werge
1) fødselsår: 1982