2020/2021 31.08.2020  -  27.06.2021
Vejledning
VELKOMMEN TIL TAASTRUP GYMNASTIK FORENINGS
HOLDTILMELDING FOR 2020/2021
 
 Aldersgrænser skal opfattes som alder ved sæson start, men se også årgangene som er afgørende for konkurrence holdene.
 
Se her for foreningens privatlivspolitik  :  PRIVATLIVSPOLITIK FOR TGF
Se her for vores Handelsbetingelser:  Handelsbetingelser
 
Tilmelding:
du skal være logget ind inden du kan tilmelde dig!
 

Du skal bruge SAMME login som sidste sæson, da du ellers opfattes som nyt medlem og derfor ikke kan tilmelde dig, før vi åbner programmet for alle.
Har du glemt dit login er der en knap du kan trykke på - du skal angive din email - altså den du brugte sidste år, og som denne email er sendt til.
 
Vær søde at holde jeres kontakt oplysninger ajour, når I nu alligevel er logget ind. Det er den eneste måde, vi kan få de rigtige mail og tlf. numre på jer, og det er de oplysninger, som instruktørerne skal bruge, når de skal kontakte jer om jeres hold, forældremøder, evt aflysninger, konkurrencer osv. Adresse på jeres profil er også hvor evt. køb på shoppen vil blive sendt hen.
 
Vi ved, at gymnastik tilmelding er en alvorlig sag - Men vær søde at bære over med os, hvis der er fejl i programmet eller hjemmesiden driller. Vi er kun frivillige, der driver foreningen i vores fritid uden at få noget for det. Vi gør dog vores bedste, og vil selvfølgelig gøre hvad vi kan for at løse evt. problemer.
 
Har du spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med tilmelding, kan vi kontaktes på kontingent@tgf.dk.
 
Vel mødt!
 
Mvh
Bestyrelse og instruktører

&

Forældre-barn 1-3år (FB)

Drenge og piger (1-3 år) Årgang 2017-2019

Træner på Torstrop skole i hallen.
 
Kom og leg med dit barn lørdag formiddag. Vi leger med alle de motoriske grundelementer, som at krybe, kravle, rulle, trille, hoppe osv. Vi leger både med og uden musik/sang. Fokus er på dit barn. Du er selv aktiv og vi forventer, at du hjælper til med redskaber og er med til at lege/ træne dit eget barn i de rammer, vi sætter op. Derfor skal både barn og min. en forælder tilmeldes holdet. Både børn og voksne skal have det sjovt, men vigtigst er, at børnene lærer en masse gymnastik, leg og kropskontrol. Håber vi ses til en masse sjov gymnastik og leg.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiegymnastik (FAM)

Drenge og piger med en voksen. (3-6 år) Årgang 2014 - 2017
 
Træner på Torstrop skole i hallen. 
 
Holdet er ramme for motorisk træning samt indledende spring, rytme og akrobatik øvelser for børn i alderen ca. 3-6 år. Holdet er for børn og voksne, hvor alle bliver en del af aktiviteterne og samværet. Vi benytter skumredskaber, legeredskaber, musik samt fantasien til at udnytte forholdet mellem store og små i familien til at give alle en sjov og legende træning. Voksne, som deltager sammen med børnene, kan også være en bedsteforælder eller lign. og behøver ikke være den samme hver træning. Søskende indenfor aldersgruppen kan deltage med samme voksen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forældre-søn 4-7 år (D5-7)
Familiegymnastik Drenge Årgang 2013-2016

Træner på Torstrop skole i salen.

Dette hold er for friske drenge, som ønsker at tilegne sig grundlæggende øvelser og færdigheder indenfor gymnastik. En forælder/voksen skal deltage sammen med barnet, og både gymnast og den voksne får rørt sig. Vi springer, tonser, leger, laver akrobatik, og vi giver også tips og tricks til at øve og lege videre de motoriske og gymnastiske færdigheder derhjemme. Den voksne, som deltager sammen med barnet, kan også være en bedsteforælder eller lign. og behøver ikke være den samme hver træning.

Dette er både et godt sted at starte for en ny gymnast, men også for den, som vil bygge videre på opøvede færdigheder fra fx Familiegymnastik (lørdag) eller lign.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Piger 5-6 år (P5-6)

Gymnastik Piger årgang 2014-2015

Træner på Torstrop skole i hallen. 

Dette hold er for friske piger, som ønsker at tilegne sig til grundlæggende øvelser og færdigheder indenfor gymnastikken. Vi kommer vidt omkring på gymnastikkens redskaber, og med forskellige lege og musik i børnehøjde, kommer den enkelte til at udforske sit potentiale i springøvelser såvel som rytmeserier.

Børnene skal kunne deltage uden at forældrene er til stede i hallen.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring og rytmepiger 7-9 år (SR79)
Årgang 2013-2011
 
Træner på Torstrop skole i hallen.
 
Dette hold er for piger, som elsker at bevæge sig om det er til musik eller hoppende rundt i et spring. Holdet er både for nybegynderpigen, som ønsker at snuse til gymnastikken, men også for pigen, som har gået til gymnastik før. På holdet vil vi dygtiggøre os inden for både spring og rytme og det vil være gennem leg, bevægelse til musik og spring på redskabsbaner.

Holdet deltager i diverse opvisninger i løbet af sæsonen. Se evt. aktivitetskalenderen Der vil derfor også komme en mindre egen betaling til opvisningsdragt.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring- og rytmepiger 10-13 år (P0-13)
Piger årgang 2007-2010
 
Dette hold er for piger som godt kan lide at springe og lave rytmeserier, og som gerne vil udvikle sine gymnastiske færdigheder. Holdet er både for nybegynderpigen, som ønsker at snuse til gymnastikken, men også for pigen, som har gået til gymnastik før. På holdet vil vi gennem bevægelse til musik, leg og redskabsbaner arbejde med at dygtiggøre os inden for spring, men vi vil også arbejde med rytmeserier til musik. Så elsker du at springe og give den gas til musik, så kom og vær med på holdet.

Holdet deltager i diverse opvisninger i løbet af sæsonen. Se evt. aktivitetskalenderen. Der vil derfor også komme en mindre egen betaling til opvisningsdragt.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Styrke, Puls og Motion (SPM)
Motion for voksne (Årgang 2003+)
 
Træner på Torstrop skole i hallen. 
 
Holdet er for voksne mænd og kvinder. Vi koncentrerer os om hård fysisk træning, der får kroppen i form og humøret i vejret. Der vil blive brugt diverse opstillinger og redskaber fra gymnastikkens verden med fokus på fysisk udholdenhed og træning, hvor 2 træninger aldrig er ens (CrossGym koncept).
Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på holdet – men vi forventer at du medtager godt humør og er klar til at svede.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sidespringet (ss)
Sidespringet M/K
 
Træner på Torstrop skole i hallen. 
 
Holdet er for kvinder og mænd + 30 år, der ønsker motion og springtræning uanset niveau. Evt. forældre, der på egen krop vil mærke den træning, børnene går til.
Holdet varmer op til Styrke, Puls og Motion og kan herefter springe i redska-berne i Torstorp Hallen. Man behøver dog ikke tilmelde sig SPM og træne med her for at gå på holdet, blot du er varmet godt op, når vi går i gang.
Vi hjælpes ad med redskaber og modtagning, det er først og fremmest menin-gen, at vi skal have det sjovt. Holdet deltager ikke i konkurrencer og kun i TGF''s egen lokalopvisning, hvis der er stemning for det.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Efterskolehold (EFTSK)

Træner i springenter Nærheden.

Efterskoleholdet er for jer der er på efterskole i skoleåret 2020-2021, men alligevel har lyst til at deltage i de arrangementer TGF afholder i løbet af året, herunder også eventuelle rejser. Du har også mulighed for at deltage i træninger, hvis du er hjemme fra efterskolen på træningsdage. Du opretholder hermed forbindelsen til dit gamle hold.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Duk op og hop +16 (SEN-M)
Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE Tilmeld/Læs mere - (1)

Haveforeningen (HF)
Haveforeningen M/K
 
Træner i springenter Nærheden.
 
Er du tidligere opvisnings- eller konkurrence gymnast, eller bare har mod på at springe på et uformelt senior+ hold, så er haveforeningen idel for dig. Dette nystartede holds mission er at tilbyde lækre faciliteter i Nærheden til gymnaster som ikke er helt klar til at stoppe deres karriere, eller dem som mener det er tid til at genoptage kolbøtterne. Eneste krav er at du kan indfrie aldersgrænsen på 22 år.
 
Træningen foregår med fælles ansvar, hvor alle byder ind med ideer til træningen, og det fælles mål er nogle hyggelige timer med masser af spring. Så om dit niveau er til den skæve kolbøtte, full-half eller noget helt tredje, er du velkommen i haveforeningen. Holdet overvejer deltagelse i 3-4 opvisninger over foråret, såfremt der er stemning for det. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hockey (Hoc)
Lukket hold - Tilmelding kun efter aftale med holdet - mød op først.
 
Træner på Torstrop skole i salen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fysio flow (fyfw)
For alle over 15år.
 
Træner i springenter Nærheden.

Fysio Flow er for dig, der er lige så stiv i kroppen, som størsteparten af den danske befolkning, men som ønsker at gøre noget godt for dig selv, og ændre på det.

Fysio Flow er en træningsform udviklet i Danmark, der arbejder med kroppens bindevæv (fascier) med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

 
Under vores hud ligger kroppens mange lag af fascie. Vores dybe fascie er som en våddragt, der ligger mellem hud og muskler. Derudover er der fascier omkring hver muskel samt fascielag inde i musklerne.
Alt i alt har glidet mellem alle disse lag en stor betydning for vores bevægelighed og velvære.
 
Ved inaktivitet, aldring, stress og stillesiddende arbejde, nedsættes glidet mellem de forskellige lag, og den fascielle våddragt bliver stiv og tør, og bliver vanskeligere at bevæge. Dette medfører ofte stivhed og i nogle tilfælde smerte.

Fysio Flow handler om at stimulere glidet mellem de forskellige lag, og gøre fascien varm, eftergivelig og bevægelig, og samtidigt stimulere kroppens ro- og hvilesystem.
 
Husk behageligt træningstøj, vand, evt. tæppe til afspændingen og evt. egen yoga-måtte.
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.
Werge, instruktør og fysioterapeut
Lwerge@tgf.dk
Tilmeld/Læs mere - (0)

TGN Aspirantpiger (micap)

Teamgym Nærheden Aspirant Årgang 2011-2014

Træner i springenter Nærheden.
 
TGN Aspirant er holdet for dig, som ønsker at prøve konkurrencegymnastikken. Sæsonen byder på gymnastiske grundøvelser til både spring og rytme.

Vi forventer, at du har lyst og mod på at kaste dig ud i konkurrencegymnastikkens discipliner og møder til begge ugentlige træninger.

Teamgym er en holdsport, hvor kammeratskab er i fokus og træningerne er sjove og der vil være udfordringerne for alle gymnaster.

TGN Aspirant henvender sig til gymnaster, som er nye i sporten eller ønsker et bedre kendskab til konkurrencegymnastikken. Aldersgruppen henvender sig som udgangspunkt til piger i alderen 6-9 år.

Gennem sæsonen vil holdet deltage i et par opvisninger, og det forventes at holdet deltager i aspirantkonkurrencen.
I forbindelse med deltagelse i konkurrencer og opvisninger kan der være ekstra udgifter, primært til transport.
Hvis du har lyst til at prøve holdet før du tilmelder dig, og ved eventuelle spørgsmål kontakt Nathalie Olsen.
 
nathalie@rove.dk
Tilmeld/Læs mere - (1)

TGN Micropiger (MIC-P)

Teamgym Nærheden Micropiger Årgang 2011-2014

 
Træner i springenter Nærheden.

TGN Micropiger er for dig, som ønsker at gå til konkurrencegymnastik. Sæsonen byder på en masse spring og rytme, som bygger op til sæsonens konkurrencer.

Vi forventer, at du har lyst til at træne og lære alle konkurrencegymnastikkens discipliner, møder til alle tre ugentlige træninger, og har mod på at kaste dig ud i noget nyt.

Teamgym er en holdsport, hvor kammeratskab er i fokus og træningerne er sjove og udfordrende for alle gymnaster.

Det anbefales at man har gået til gymnastik i minimum én sæson for at gå på micropigerne. Alternativt anbefales Teamgym Nærheden Aspirant, som er opbyggende til at gå på microholdet. Holdet henvender sig som udgangspunkt til piger i alderen 6-9 (10) år – bliver 10 år i kalenderåret for konkurrencerne (2021).

Gennem sæsonen vil holdet deltage i et par opvisninger, og det forventes at en stor del af pigerne også vil deltage i teamgymkonkurrencerne.

I forbindelse med deltagelse i konkurrencer og opvisninger kan der være ekstra udgifter, primært til transport.

Hvis du lyst til at prøve holdet før du tilmelder dig, og ved eventuelle spørgsmål kontakt Nathalie Olsen.

nathalie@rove.dk
Tilmeld/Læs mere - (1)

TGN Mikrodrenge (MIC-D)
Årgang 2011-2014
 
Træner i springenter Nærheden.
 
Holdet er for friske og gymnastikglade drenge i alderen 6-9 år. Vi forestiller os, at du har gået til gymnastik før, måske på Drenge 5-7 år eller noget andet og nu har lyst til mere gymnastik og at komme til en konkurrence til foråret på et hold, hvor sjov og kammeratskab også sættes højt.
Vi skal træne 2 gange om ugen, og du skal deltage i både spring- og rytmetræning. Vi tager udgangspunkt i den enkelte gymnast og arbejder mod sikker håndtering af spring som araber, kraftspring og salto, evt. i flere positioner. Rytmetræningen har fokus på at give drengene sunde erfaringer med koreografi på en måde, der understøtter og udvikler deres motoriske udvikling.
I løbet af sæsonen er indlagt sociale arrangementer under inddragelse af familie/forældre. Vi ønsker at give drengene en god indføring i konkurrencegymnastikken og foreningsfællesskabet. Se den udvidede beskrivelse af filosofi, ambitioner og pædagogisk retning i Den Røde Tråd på TGFs hjemmeside.

Tilmeld/Læs mere - (1)

TGN Minidrenge Talent (MINDT)
Årgang 2008-2011
 
Træner i springenter Nærheden.
 
Holdet er for drenge, der ønsker at træne gymnastik 2 gange om ugen og har mod på at deltage i opvisninger og 1 ”talent-konkurrence” sidst på sæsonen.
Der er intet krav om gymnastisk niveau, udelukkende at gymnasterne deltager i alle træninger, samt har lysten til at dygtiggøre sig indenfor både spring og fritstående.
Der vil være fokus på gymnasternes teknik, grundstyrke og motorik. Det sociale på holdet er også meget vigtigt. Der vil være træning sammen med konkurrenceholdet i samme aldersgruppe samt ekstra træninger og arrangementer i løbet af sæsonen. Datoer og indhold bliver meldt ud ved sæsonstart.
Gymnasterne vil blive udfordret på deres eget gymnastiske niveau. Det er vores målsætning, at du fra dette hold senere kan vokse til elitehold i mini- eller senere i juniorrækkerne.
Tilmeld/Læs mere - (1)

TGN Minidrenge Elite (MINDE)

Minidrenge Elite (10-12 år)

Det anbefales du læser "Rød tråd for drengesiden" for fuld beskrivelse af holdet:

http://www.tgf.dk/cms/Clubtgf/ClubImages/Threaddrenge.docx

 

Er du en frisk og gymnastikglad dreng mellem 10-12 år? Og som bare ikke kan lade være med at lave TeamGym gymnastik tre gange ugentligt? Så er dette holdet for dig.

 

Vi forventer du er motiveret for at deltage i regionale og nationale konkurrencer i minirækken.

 

Holdets kerneværdier er:

- Sunde gymnaster fysisk, psykisk og socialt

- Nysgerrighed for dygtiggørelse

- Meningsfulde fællesskaber

 

Den daglige træning vil indeholde springteknik, koreografi, momenter, styrketræning, skadesforebyggende træning og smidighedstræning.

Holdet begynder også at introducere mentaltræning som tager afsæt i ABC for mental sundhed.

Hertil opfordres der kraftigt til hjemmetræning, så vi kan leve op til kerneværdien om sunde gymmaster.

 

Forvent ekstratræninger og weekendarrangementer, hvor vi kan dyrke fælleskabet og skabe relationer mellem gymnaster og instruktører på kryds og tværs.

 

Holdet træner torsdag i fælleskab med Minidrenge Talent.

 

Holdet deltager desuden i diverse opvisninger i løbet af foråret.

Tilmeld/Læs mere - (1)

TGN Minipiger (MIN-P)
TeamGym piger Årgang 2008-2011
 
Træner i springenter Nærheden.

Minipiger har alderen 9-12 år, og træner tre gange ugentlig, en rytmetræning og to springtræninger. Holdet stiller op til TeamGym konkurrencer samt nogle få opvisninger. Første halvdel af sæsonen vil primært have fokus på udvikling og dygtiggørelse af gymnasternes teknik, motorik og grundstyrker, samt at få opbygget et godt socialt sammenhold blandt pigerne.

Derefter vil fokus være at finpudse spring og rytme op til konkurrencerne.

Det er en fordel med gymnastik erfaring.
 
Vi glæder os til at møde topmotiverede, engagerede og gymnastikglade piger til sæsonstart i august
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

TGN Juniorpiger (JUN-P)
Årgang 2003-2007
 
Træner i springenter Nærheden.
 
Juniorpiger har alderen 13-17 år. De træner 3 gange ugentlig 1 rytmetræning og 2 springtræninger. Holdet arbejder hen mod Gymdanmarks teamgym konkurrencer i foråret. Holdet vil også deltage i andre konkurrencer samt diverse opvisninger.
For at gå på holdet skal man kunne deltage i alle 3 ugentlige træninger samt konkurrencerne vi deltager i.
Vi vil arbejde med gymnasternes teknik, grundstyrke og motorik. Det sociale på holdet er også prioiteret meget højt.

Tilmeld/Læs mere - (1)

TGN Juniordrenge (JUN-D)
Juniordrenge er i aldersgruppen 13-17 år og har tre ugentlige træninger. Juniordrenge har en ugentlig rytmetræning og to ugentlige springtræninger, som alle foregår i Springcenter Nærheden.
Der vil være stor fokus på at udvikle gymnastens styrke, teknik og kondition, og vi vil arbejde med en klar målsætning, styret af en tydelig træningsfilosofi og værdier. Samtidigt har vi også stor fokus på skadesforebyggende træning, for at forberede gymnasterne bedst muligt på den udfordrende konkurrenceperiode i foråret.
Derudover har TGN-drengesiden en ambition om at kunne stille hold til konkurrence(-r) i de respektive aldersgrupper, og som er svarende til de enkelte holds niveau og vi forventer at stille hold i både talent og eliterækken i sæsonen 20/21.
Det gøres ved at have et sundt og inkluderende fællesskab, hvor det er lystent og gymnastikglæden som driver udviklingen, gennem et aktivt liv til og med senioralderen.
Holdet er et fælles samarbejde imellem TGF og HGF under fanen TeamGym NærHeden.
<
Tilmeld/Læs mere - (1)

Seniordamer 18+ år - Teamgym (SEN-T)
Seniordamer 18+ år - Teamgym
 
Træner i springenter Nærheden.
 
Dette hold samler erfarne piger, der er blevet voksne på et konkurrencehold til at konkurrere i bedst mulige række. Vi forventer du kommer til træning og er indstillet på at gøre det så godt som muligt for dig selv og resten af holdet.
 
 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Jyllingejunior (JJ)
Tilmeld/Læs mere - (1)

TGF/HGF Aspirantdrenge 7 - 11 (NA)
Årgang 2009-2013
 
Træner i springenter Nærheden.
 
Dette hold er for friske drenge, som har lyst til at lave gymnastik i Springcentret 2 timer ugentligt. Holdet deltager ikke i konkurrencer eller opvisninger, og der er fokus på grundspring og alderssvarende styrke- og konditionstræning. Det er et godt sted at starte, hvis du ikke har gået til gymnastik før. Holdet udbydes i fællesskab med HGF.
 
Tilmeld/Læs mere - (0)