2019/2020 01.08.2019  -  28.06.2020
Vejledning
VELKOMMEN TIL TAASTRUP GYMNASTIK FORENINGS
HOLDTILMELDING FOR 2020/2021
 
Herunder findes de hold som TGF udbyder for sæsonen 2020/2021
 
Aldersgrænser skal opfattes som alder ved sæson start, men se også årgangene som er afgørende for konkurrence holdene.
 
Se her for foreningens privatlivspolitik  :  PRIVATLIVSPOLITIK FOR TGF
Se her for vores Handelsbetingelser:  Handelsbetingelser
 
Tilmelding:
du skal være logget ind inden du kan tilmelde dig!
 

Du skal bruge SAMME login som sidste sæson, da du ellers opfattes som nyt medlem og derfor ikke kan tilmelde dig, før vi åbner programmet for alle.
Har du glemt dit login er der en knap du kan trykke på - du skal angive din email - altså den du brugte sidste år, og som denne email er sendt til.
 
Vær søde at holde jeres kontakt oplysninger ajour, når I nu alligevel er logget ind. Det er den eneste måde, vi kan få de rigtige mail og tlf. numre på jer, og det er de oplysninger, som instruktørerne skal bruge, når de skal kontakte jer om jeres hold, forældremøder, evt aflysninger, konkurrencer osv. Adresse på jeres profil er også hvor evt. køb på shoppen vil blive sendt hen.
 
Vi ved, at gymnastik tilmelding er en alvorlig sag - Men vær søde at bære over med os, hvis der er fejl i programmet eller hjemmesiden driller. Vi er kun frivillige, der driver foreningen i vores fritid uden at få noget for det. Vi gør dog vores bedste, og vil selvfølgelig gøre hvad vi kan for at løse evt. problemer.
 
Har du spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med tilmelding, kan vi kontaktes på kontingent@tgf.dk.
 
Vel mødt!
 
Mvh
Bestyrelse og instruktører


Forældre-barn 1-3år (FB)

Drenge og piger (1-3 år) Årgang 2016-2018

 
Kom og leg med dit barn lørdag formiddag. Vi leger med alle de motoriske grundelementer, som at krybe, kravle, rulle, trille, hoppe osv. Vi leger både med og uden musik/sang. Fokus er på dit barn. Du er selv aktiv og vi forventer, at du hjælper til med redskaber og er med til at lege/ træne dit eget barn i de rammer, vi sætter op. Derfor skal både barn og min. en forælder tilmeldes holdet. Både børn og voksne skal have det sjovt, men vigtigst er, at børnene lærer en masse gymnastik, leg og kropskontrol. Håber vi ses til en masse sjov gymnastik og leg.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiegymnastik (FAM)

drenge og piger (3-6 år) Årgang 2013 - 2016
 
Holdet er ramme for motorisk træning samt indledende spring, rytme og akrobatik øvelser for børn i alderen ca. 3-6 år. Holdet er for børn og voksne, hvor alle bliver en del af aktiviteterne og samværet. Vi benytter skumredskaber, legeredskaber, musik samt fantasien til at udnytte forholdet mellem store og små i familien til at give alle en sjov og legende træning. Voksne, som deltager sammen med børnene, kan også være en bedsteforælder eller lign. og behøver ikke være den samme hver træning. Søskende indenfor aldersgruppen kan deltage med samme voksen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Drenge 5-7år (D5-7)

Gymnastik Drenge Årgang 2012-2014

Dette hold er for friske drenge, som ønsker at tilegne sig grundlæggende øvelser og færdigheder indenfor gymnastik. Med en masse tons og lege samt musik i børnehøjde, kommer vi rundt på gymnastikkens redskaber og giver den enkelte mulighed for at udforske sit potentiale i både spring og rytme.

Børnene skal kunne deltage uden forældrene er til stede i salen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Piger 5-6 år (P5-6)

Gymnastik Piger årgang 2013-2014

Dette hold er for friske piger, som ønsker at tilegne sig til grundlæggende øvelser og færdigheder indenfor gymnastikken. Vi kommer vidt omkring på gymnastikkens redskaber, og med forskellige lege og musik i børnehøjde, kommer den enkelte til at udforske sit potentiale i springøvelser såvel som rytmeserier.

Børnene skal kunne deltage uden at forældrene er til stede i hallen.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Piger 7-8 år (HP)

Gymnastik Piger årgang 2012-2011

Dette hold er for friske piger, som ønsker at tilegne sig til grundlæggende øvelser og færdigheder indenfor gymnastikken. Vi kommer vidt omkring på gymnastikkens redskaber, og med forskellige lege og musik i børnehøjde, kommer den enkelte til at udforske sit potentiale i springøvelser såvel som rytmeserier.

Børnene har en ugentligt træning på Torstorp skole.

Børnene skal kunne deltage uden at forældrene er til stede i hallen.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Nærheden talentdrenge 8-12 år (NAT2)
Holdet er for drenge, der ønsker at træne gymnastik 2 gange om ugen og har mod på at deltage i opvisninger og 1 ”talent-konkurrence” sidst på sæsonen.
Der er intet krav om gymnastisk niveau, udelukkende at gymnasterne deltager i alle træninger, samt har lysten til at dygtiggøre sig indenfor både spring og fritstående.
Der vil være fokus på gymnasternes teknik, grundstyrke og motorik. Det sociale på holdet er også meget vigtigt. Der vil være træning sammen med konkurrenceholdet i samme aldersgruppe samt ekstra træninger og arrangementer i løbet af sæsonen. Datoer og indhold bliver meldt ud ved sæsonstart.
Gymnasterne vil blive udfordret på deres eget gymnastiske niveau. Det er vores målsætning, at du fra dette hold senere kan vokse til elitehold i mini- eller senere i juniorrækkerne.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Micropiger (MIC-P)

Holdet er for dig der gerne vil gå til konkurrence gymnastik. Gennem sæsonen vil du lære mange forskellige spring og en masse rytme.

Vi forventer, at du har lyst til at lære en masse gymnastik, møder til træning, hver gang, og har masser af mod til at kaste dig ud i noget nyt.

TeamGym er en holdsport, så instruktørteamet prioriterer, at der er et godt kammeratskab på holdet samt det skal være sjov og udfordrende at gå på TeamGym holdet.

Det kan være en fordel hvis du har gået til gymnastik før, men ikke et krav, da vi tager udgangspunkt i hvad du kan og udfordrer dig herfra.

Gennem sæsonen vil hele holdet deltage i et par opvisninger, en stor del af holdet også vil deltage i TeamGym konkurrencer, hvor vi håber at kunne deltage i både talent- og eliterækkerne.

I forbindelse med deltagelse i konkurrencer og opvisninger kan der være ekstra udgifter .

Holdet bliver delt i 2 grupper, så gruppe 1 træner i ulige uger og gruppe 2 træner i lige uger, så der kun er fredagstræning hver anden uge.

 
Udover disse vil der være en fast træning 1 gang om måneden søndag i springcenteret. Der kommer en plan for hvilke datoer vi træner ved sæson start.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Mikro/Minidrenge 8-12 år (MIN-D)
Er du en frisk og gymnastikglad dreng mellem 8-12 år? Og som bare ikke kan lade være med at lave TeamGym gymnastik tre gange ugentligt? Så har du allerede klaret halvdelen af arbejdet.
Holdet deltager i regionale og nationale konkurrencer i minirækken. Afhængig af deltagerantal stiller vi med 1-2 hold. Holdet deltager desuden i diverse opvisninger i foråret.
Det er vores målsætning, at du fra dette hold senere kan vokse til elitehold i mini- eller juniorrækkerne. Vi træner dig med fokus på langsigtet udvikling både fysisk og mentalt i håb om senere deltagelse på juniorhold, mm.
Vi har derfor særligt fokus på styrke- og smidighedstræning, korrekt springteknik, bevægelsesskoling i fritstående moment- og rytmetræning både på springbanerne og på filtgulvet.
Der vil blive prioriteret kammerat- og fællesskab med ekstratræninger og sociale arrangementer under inddragelse af forældre/familier. Dato og indhold, vil blive meldt ud ved sæsonstart.
Der vil være fælles træning med Talentdrengene i samme aldersgruppe.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Minipiger (MIN-P)
TeamGym piger Årgang 2006-2009

Minipiger har alderen 9-12 år, og træner tre gange ugentlig, en rytmetræning og to springtræninger. Holdet stiller op til TeamGym konkurrencer samt nogle få opvisninger. Første halvdel af sæsonen vil primært have fokus på udvikling og dygtiggørelse af gymnasternes teknik, motorik og grundstyrker, samt at få opbygget et godt socialt sammenhold blandt pigerne.

Derefter vil fokus være at finpudse spring og rytme op til konkurrencerne.

Det er en fordel med gymnastik erfaring.
 
Vi glæder os til at møde topmotiverede, engagerede og gymnastikglade piger til sæsonstart i august
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Juniordrenge (JUN-D)

TeamGym Drenge Årgang 2002-2005

Juniordrenge er i aldersgruppen 13-17 år og har tre ugentlige træninger. Juniordrenge har en ugentlig rytmetræning og to ugentlige springtræninger, som alle foregår i Springcenter Nærheden.

I efteråret vil der primært være fokus på at udvikle gymnastens styrke, teknik og kondition. Samtidigt vil vi have stor fokus på skadesforebyggende træning, for at forberede gymnasterne bedst muligt på den udfordrende konkurrenceperiode i foråret.

Da holdet er et fælles samarbejde imellem TGF og HGF, vil vi bruge energi på at ryste drengene godt sammen, så de står som et fælles stærkt hold både gymnastisk og socialt.

Vi vil have stor fokus på at udvikle drengene med udgangspunkt i deres nuværende niveau og vi forventer at stille hold i både talent og eliterækken i sæsonen 18/19.


Tilmeld/Læs mere - (0)

Juniorpiger (JUN-P)
Juniorpiger har alderen 13-17 år. De træner 3 gange ugentlig 1 rytmetræning og 2 springtræninger. Holdet arbejder hen mod Gymdanmarks teamgym konkurrencer i foråret. Holdet vil også deltage i andre konkurrencer samt diverse opvisninger.
For at gå på holdet skal man kunne deltage i alle 3 ugentlige træninger samt konkurrencerne vi deltager i.
Vi vil arbejde med gymnasternes teknik, grundstyrke og motorik. Det sociale på holdet er også prioiteret meget højt.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Seniormix 17+ (SEN-M)

Opvisnings Gymnastik Årgang 2002+

Gymnastik for den øvede gymnast, 17+ år, som vil dygtiggøre sig inden for spring- og rytmegymnastik. Holdet består af en springside og en rytmeside, hvor der både er fokus på teknik og de færdige elementer.

Socialt samvær og fysisk udfordring prioriteres højt på Seniormix.

Der deltages i diverse opvisninger og stævner (ca. 10), herunder Stenbrostævnet og Forårsdagene i Roskilde.

Det er et krav til dig som gymnast, at du engagerer dig i den ugentlige træning, og deltager i samtlige opvisninger.

Det er muligt at deltage på holdet som turist, dog med forventning om, at du deltager på lige fod med det resterende gymnaster, i den tid du er tilmeldt holdet.

Det må forventes at der bliver ekstra udgifter til dragt og opvisningsgebyrer.

Holdet tager ud og rejser i 14-20 dage i sommeren 2020. Destinationen er endnu ikke fastlagt. Det er ikke et krav at gymnaster der går på seniormix i sæson 19-20 tager med på rejsen. Vi håber dog at så mange som muligt kan tage med.

Holdet har første træning d. 28. august 2019.
Kom glad og få glæden ved gymnastikken.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Teamgym seniormix (SEN-T)

Fælleskab, sammmenhold og udvikling er nøgleordene for næste års seniormix-konkurrencehold mellem TGF og HGF. Sammen skal vi skabe gode resultater, og prioriterer individuel udvikling og fælleskab.

Holdet skal deltage i regionsmesterskaberne og forhåbentlig deltage i næste sæsons mesterrække konkurrencer.

Holdet er et konkurrencehold med fokus på fælleskab, og derfor er der plads til alle som gerne vil lave gymnastik og være en del af et team. Vi forventer at vores gymnaster deltager i alle træninger, og møder op med kampgejst for at udvikle sig.
Vi vil arbejde struktureret og målrettet imod sæsonens konkurrencer, og derfor skabe de bedste muligheder for personlig udvikling. Der vil være fokus på træningsteknikker, som sikrer at alle får en god grundbasis for nye spring. Vi håber på at få en masse dobbeltrotationer, og andre lækre spring at se i løbet af sæsonen.

Vi vil vægte fysisk træning højt i vores daglige træning, samt tung styrketræning i forbindelse med spring. Fysisk træning vil også være en del af rytmetræningen, så vi kan score en høj sværhed og give de andre foreninger kamp til stregen.

Vi glæder os til at møde dig, og håber du har lyst til at dyrke gymnastik i en ”ny” teamgym forening, som sætter fokus på fælleskab og udvikling.


Tilmeld/Læs mere - (1)

Efterskolehold (EFTSK)

Efterskoleholdet er for jer der er på efterskole i skoleåret 2018-2019, men alligevel har lyst til at deltage i de arrangementer TGF afholder i løbet af året, herunder også eventuelle rejser. Du har også mulighed for at deltage i træninger, hvis du er hjemme fra efterskolen på træningsdage. Du opretholder hermed forbindelsen til dit gamle hold.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Hockey (Hoc)
Lukket hold - Tilmelding kun efter aftale med holdet - mød op først.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Styrke, Puls og Motion (SPM)
Motion for voksne (Årgang 2002+)
 
Holdet er for mænd og kvinder over 18 år. Vi koncentrerer os om hård fysisk
træning, der får kroppen i form og humøret i vejret. Der vil blive brugt diverse
opstillinger og redskaber fra gymnastikkens verden med fokus på fysisk udholdenhed og træning. Hvis vejret er til det, træner vi nogle gange udenfor.
 
Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på holdet men vi forventer at du medtager godt humør og er klar til at svede.
 
Der arbejdes hen mod, at sæsonen kan afsluttes med deltagelse i et eller flere udfordringsløb f.eks Nordic Race, Lady Mud eller Mandehørm.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sidespringet (ss)
Sidespringet M/K
 
Holdet er for kvinder og mænd + 30 år, der ønsker motion og springtræning uanset niveau. EVT forældre, der på egen krop vil mærke den træning, børnene går til.
 
Holdet varmer op til styrke puls og motion,og kan herefter springe i redskaberne i torstorp hallen. Man skal således tilmelde sig styrke puls og motion, og træne med her, for at gå på holdet.
 
Vi hjælpes ad med redskaber og modtagning, det er først og fremmest meningen, at vi skal have det sjovt. Holdet deltager ikke i konkurrencer og kun i TGF''''''''s egen lokalopvisning, hvis der er stemning for det.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Haveforeningen (HF)
Haveforeningen M/K
 
Er du tidligere opvisnings- eller konkurrence gymnast, eller bare har mod på at springe på et uformelt senior+ hold, så er haveforeningen idel for dig. Dette nystartede holds mission er at tilbyde lækre faciliteter i Nærheden til gymnaster som ikke er helt klar til at stoppe deres karriere, eller dem som mener det er tid til at genoptage kolbøtterne. Eneste krav er at du kan indfrie aldersgrænsen på 22 år.
 
Træningen foregår med fælles ansvar, hvor alle byder ind med ideer til træningen, og det fælles mål er nogle hyggelige timer med masser af spring. Så om dit niveau er til den skæve kolbøtte, full-half eller noget helt tredje, er du velkommen i haveforeningen. Holdet overvejer deltagelse i 3-4 opvisninger over foråret, såfremt der er stemning for det. 
Tilmeld/Læs mere - (1)