2022/2023 01.08.2022  -  30.06.2023
Vejledning
VELKOMMEN TIL TAASTRUP GYMNASTIK FORENINGS
HOLDTILMELDING FOR 2022/2023
 Aldersgrænser skal opfattes som alder ved sæson start, men se også årgangene som er afgørende for konkurrence holdene.
 
Se her for foreningens privatlivspolitik  :  PRIVATLIVSPOLITIK FOR TGF
Se her for vores Handelsbetingelser:  Handelsbetingelser
 
Tilmelding er nu åbent, velkommen til sæson 2022/2023!

 

du skal være logget ind inden du kan tilmelde dig!
 

Du skal bruge SAMME login som sidste sæson, da du ellers opfattes som nyt medlem og derfor ikke kan tilmelde dig, før vi åbner programmet for alle.
Har du glemt dit login er der en knap du kan trykke på - du skal angive din email - altså den du brugte sidste år, og som denne email er sendt til.
 
Vær søde at holde jeres kontakt oplysninger ajour, når I nu alligevel er logget ind. Det er den eneste måde, vi kan få de rigtige mail og tlf. numre på jer, og det er de oplysninger, som instruktørerne skal bruge, når de skal kontakte jer om jeres hold, forældremøder, evt aflysninger, konkurrencer osv. Adresse på jeres profil er også hvor evt. køb på shoppen vil blive sendt hen.
 
Vi ved, at gymnastik tilmelding er en alvorlig sag - Men vær søde at bære over med os, hvis der er fejl i programmet eller hjemmesiden driller. Vi er kun frivillige, der driver foreningen i vores fritid uden at få noget for det. Vi gør dog vores bedste, og vil selvfølgelig gøre hvad vi kan for at løse evt. problemer.
 
Har du spørgsmål eller udfordringer i forbindelse med tilmelding, kan vi kontaktes på kontingent@tgf.dk.
 
Vel mødt!
 
Mvh
Bestyrelse og instruktører


Forældre-barn 1-3år (FB)

Drenge og piger (1-3 år)

Træner på Torstorp skole i hallen.
 
Kom og leg med dit barn lørdag formiddag. Vi leger med alle de motoriske grundelementer, som at krybe, kravle, rulle, trille, hoppe osv. Vi leger både med og uden musik/sang. Fokus er på dit barn. Du er selv aktiv og vi forventer, at du hjælper til med redskaber og er med til at lege/ træne dit eget barn i de rammer, vi sætter op. Derfor skal både barn og min. en forælder tilmeldes holdet. Både børn og voksne skal have det sjovt, men vigtigst er, at børnene lærer en masse gymnastik, leg og kropskontrol. Håber vi ses til en masse sjov gymnastik og leg.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Familiegymnastik (FAM)

Drenge og piger med en voksen. (3-6 år)

Træner på Torstorp skole i hallen. 
 
Holdet er ramme for motorisk træning samt indledende spring, rytme og akrobatik øvelser for børn i alderen ca. 3-6 år. Holdet er for børn og voksne, hvor alle bliver en del af aktiviteterne og samværet. Vi benytter skumredskaber, legeredskaber, musik samt fantasien til at udnytte forholdet mellem store og små i familien til at give alle en sjov og legende træning. Voksne, som deltager sammen med børnene, kan også være en bedsteforælder eller lign. og behøver ikke være den samme hver træning. Søskende indenfor aldersgruppen kan deltage med samme voksen
Tilmeld/Læs mere - (2)

familiegymnastik 3-5 år (fam24)

Familie gymnastik er for børn mellem 3-5 år med forælder/bedsteforælder. Redskaber, gymnastik, leg, og sang er grundpillerne på dette hold. Vi forventer at benytte redskaberne hver gang for at styrke børnenes motorik.

Indhold i timen

  • Samarbejdsøvelser (voksen-barn) og (barn-barn)
  • Sanglege
  • Redskabsbane/redskabstilvænning
  • Udvikling af barnets sanser og motorik gennem leg
  • Aktiviteter med bolde og andre legeredskaber

Aktiviteterne er tilrettelagt med henblik på at udvikle og stimulere børnenes bevægelsesglæde, at give børnene gode oplevelser ved brug af kroppen, så de bevarer lysten og glæden ved at bevæge sig og skabe grundlag for livslang idræt.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Dreng/pige 4-6 år (dp46)

Gymnastik for de 4-6 årige. 

Dette hold er for barnet der er klar til/ eller skal lærer at være alene i hallen, uden forældre. Her vil fokusset være på leg og bevægelser. At børnene øger deres kropsbevidsthed og mod til at turde, samt at opleve glæden ved at bevæge sig. Vi vil hver gang starte med opvarmning via lege og musik, og slutte med at bruge redskaberne.  

Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring og rytmepiger 6-9 år (SR79)
Træner på Torstorp skole i hallen.
 
Dette hold er for piger, som elsker at bevæge sig om det er til musik eller hoppende rundt i et spring. Holdet er både for nybegynderpigen, som ønsker at snuse til gymnastikken, men også for pigen, som har gået til gymnastik før. På holdet vil vi dygtiggøre os inden for både spring og rytme og det vil være gennem leg, bevægelse til musik og spring på redskabsbaner.

Holdet deltager i diverse opvisninger i løbet af sæsonen. Se evt. aktivitetskalenderen Der vil derfor også komme en mindre egen betaling til opvisningsdragt.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring- og rytmepiger 10-14 år (P0-13)

Træner på Torstorp skole i hallen.

Dette hold er for piger som godt kan lide at springe og lave rytmeserier, og som gerne vil udvikle sine gymnastiske færdigheder. Holdet er både for nybegynderpigen, som ønsker at snuse til gymnastikken, men også for pigen, som har gået til gymnastik før. På holdet vil vi gennem bevægelse til musik, leg og redskabsbaner arbejde med at dygtiggøre os inden for spring, men vi vil også arbejde med rytmeserier til musik. Så elsker du at springe og give den gas til musik, så kom og vær med på holdet.

Holdet deltager i diverse opvisninger i løbet af sæsonen. Se evt. aktivitetskalenderen. Der vil derfor også komme en mindre egen betaling til opvisningsdragt.

 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Styrke, Puls og Motion (SPM)
Træner på Torstorp skole i hallen. 
 
Holdet er for voksne mænd og kvinder. Vi koncentrerer os om hård fysisk træning, der får kroppen i form og humøret i vejret. Der vil blive brugt diverse opstillinger og redskaber fra gymnastikkens verden med fokus på fysisk udholdenhed og træning, hvor 2 træninger aldrig er ens (CrossGym koncept).
Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på holdet – men vi forventer at du medtager godt humør og er klar til at svede.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sidespringet (ss)
Sidespringet M/K
 
Træner på Torstorp skole i hallen.
 
Holdet er for kvinder og mænd + 30 år, der ønsker motion og springtræning uanset niveau. Evt. forældre, der på egen krop vil mærke den træning, børnene går til.
Holdet varmer op til Styrke, Puls og Motion og kan herefter springe i redskaberne i Torstorp Hallen. Man behøver dog ikke tilmelde sig SPM og træne med her for at gå på holdet, blot du er varmet godt op, når vi går i gang.
Vi hjælpes ad med redskaber og modtagning, det er først og fremmest meningen, at vi skal have det sjovt. Holdet deltager ikke i konkurrencer og kun i TGF''''s egen lokalopvisning, hvis der er stemning for det.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gymnastik Cross (GF)

Holdbeskrivelse Gymnastik Cross Sæson 2022-23

Vil du gerne dyrke motion, men kan du ikke lige finde noget, der passer til dig?

Så kom og vær med på dette hold, hvor du får lov at prøve en masse forskelligt motionsgymnastik, styrketræning, udendørs gå/løbemotion, dans, sportslege og spil. Det færdige program uddeles på holdet.

Her bliver 2 træninger aldrig ens, og vi lover, du får rørt dig, og du kommer til at mærke steder på kroppen, som du ikke kendte.

Holdet er for mænd og kvinder i alle aldre. Alle kan være med, da du træner med udgangspunkt i din egen krop og formåen.

Der er plads til hyggeligt samvær og sjov på dette hold, og ambitionen er også, at vi kan deltage i forskellige motionsarrangementer i løbet af året, fx motionsløb, danseevents, mv. Dette er selvfølgelig helt frivilligt.

 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Haveforeningen (HF)
Haveforeningen M/K
 
Træner i springcenter Nærheden.
 
Er du tidligere opvisnings- eller konkurrence gymnast, eller bare har mod på at springe på et uformelt senior+ hold, så er haveforeningen idel for dig. Dette holds mission er at tilbyde lækre faciliteter i Nærheden til gymnaster som ikke er helt klar til at stoppe deres karriere, eller dem som mener det er tid til at genoptage kolbøtterne. Eneste krav er at du kan indfrie aldersgrænsen på 22 år.
 
Træningen foregår med fælles ansvar, hvor alle byder ind med ideer til træningen, og det fælles mål er nogle hyggelige timer med masser af spring. Så om dit niveau er til den skæve kolbøtte, full-half eller noget helt tredje, er du velkommen i haveforeningen. Holdet overvejer deltagelse i 3-4 opvisninger over foråret, såfremt der er stemning for det. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hockey (Hoc)
Lukket hold - Tilmelding kun efter aftale med holdet - mød op først.
 
Træner på Torstorp skole i salen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fysio flow (fyfw)
For alle over 15år.
 
Træner i Springcenter Nærheden.

Fysio Flow er for dig, der er lige så stiv i kroppen, som størsteparten af den danske befolkning, men som ønsker at gøre noget godt for dig selv, og ændre på det.

Fysio Flow er en træningsform udviklet i Danmark, der arbejder med kroppens bindevæv (fascier) med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.

Under vores hud ligger kroppens mange lag af fascie. Vores dybe fascie er som en våddragt, der ligger mellem hud og muskler. Derudover er der fascier omkring hver muskel samt fascielag inde i musklerne.
Alt i alt har glidet mellem alle disse lag en stor betydning for vores bevægelighed og velvære.
 
Ved inaktivitet, aldring, stress og stillesiddende arbejde, nedsættes glidet mellem de forskellige lag, og den fascielle våddragt bliver stiv og tør, og bliver vanskeligere at bevæge. Dette medfører ofte stivhed og i nogle tilfælde smerte.

Fysio Flow handler om at stimulere glidet mellem de forskellige lag, og gøre fascien varm, eftergivelig og bevægelig, og samtidigt stimulere kroppens ro- og hvilesystem.
 
Husk behageligt træningstøj, vand, yogamåtte el.lign, og evt. tæppe til afspænding.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Werge, instruktør og fysioterapeut
Lwerge@tgf.dk
Tilmeld/Læs mere - (1)

Duk op og hop (dogh)

Træner i Springcenter Nærheden.

Dyrker du springgymnastik og har du brug for en ekstra træning eller mangler du bare et uforpligtende træningstilbud? Så er her muligheden for få en ugentlig træning i et moderne springcenter, med alle faciliteterne i orden og stemningen i top. Holdet er for alle uanset niveau, der har lyst til seriøs men uforpligtende springtræning. De eneste krav er at du er fyldt 16 år, dukker op og hopper. Holdet deltager ikke i opvisninger.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga (YOGA)

Træner på Torstorp skole i salen. 

Hverdags yoga.

Et yoga hold for alle uanset alder og fysik. Med krop og velvære i fokus, vil vi udfordre vores smidighed og styrke. Vi tager udgangspunkt i hatha yoga, men vil også gøre brug af andre yoga former. Holdet er for alle, og kræver intet forudgående kendskab. Vi vil bestræbe os at møde dig på dit niveau. Det eneste du skal medbringe er en yogamåtte, samt lysten til at have det rart.

Kom og vær med på dette nye TGF hold.

Tilmeld/Læs mere - (1)

TGN Micropiger (MIC-P)

Træner i Springcenter Nærheden.

TGN Micropiger er for dig, som ønsker at gå til konkurrencegymnastik. Sæsonen byder på en masse spring og rytme, som bygger op til sæsonens konkurrencer.

Vi forventer, at du har lyst til at træne og lære alle konkurrencegymnastikkens discipliner, møder til alle tre ugentlige træninger, og har mod på at kaste dig ud i noget nyt.

Teamgym er en holdsport, hvor kammeratskab er i fokus og træningerne er sjove og udfordrende for alle gymnaster.

Det anbefales at man har gået til gymnastik i minimum én sæson for at gå på micropigerne. Holdet henvender sig som udgangspunkt til piger i alderen 6-10 (11) år – bliver 11 år i kalenderåret for konkurrencerne (2022).

Gennem sæsonen vil holdet deltage i et par opvisninger, og det forventes at en stor del af pigerne også vil deltage i teamgymkonkurrencerne.

I forbindelse med deltagelse i konkurrencer og opvisninger kan der være ekstra udgifter, primært til transport.

Hvis du lyst til at prøve holdet før du tilmelder dig, og ved eventuelle spørgsmål kontakt Nathalie Olsen.

nathalie@rove.dk

Tilmeld/Læs mere - (0)

TGN Mikrodrenge (MIC-D)

Holdet er for friske og gymnastikglade drenge i alderen 6-9 år, som har lyst til både spring- og rytmegymnastik og at komme til konkurrence til foråret på et hold, hvor sjov og kammeratskab også sættes højt.

 

Vi skal træne 2 gange om ugen, og du skal deltage i både spring- og rytmetræning. Holdet træner sammen med Minidrenge tirsdag og søndag, men vi tager udgangspunkt i den enkelte gymnast og arbejder mod sikker håndtering af spring som araber, kraftspring og salto, evt. i flere positioner. Rytmetræningen har fokus på at give drengene sunde erfaringer med koreografi på en måde, der understøtter og udvikler deres motoriske udvikling.

 

Til foråret deltager vi til GymDanmarks nationale teamgym-konkurrencer. Vi arbejder mod at stille de bedst mulige hold og levere en præstation holdet kan være stolt af. I løbet af sæsonen er indlagt sociale arrangementer under inddragelse af familie/forældre. Vi ønsker at give drengene en god indføring i konkurrencegymnastikken og foreningsfællesskabet.

Tilmeld/Læs mere - (0)

TGN Minidrenge (MINDE)

Holdet er for friske drenge i alderen 10-14 år og har lyst til at komme til konkurrence til foråret på et hold, hvor sjov og kammeratskab også sættes højt.

 

Vi skal træne minimum 2 gange om ugen, og du skal deltage i både spring- og rytmetræning. Holdet træner sammen med Microdrenge tirsdag og søndag, men har særskilt tid herudover. Der bliver desuden mulighed for en ekstra frivillig springtræning om torsdagen kl. 16.30-18.30 til dem, der bare ikke kan holde sig væk (mod ekstra betaling). Vi tager udgangspunkt i den enkelte gymnast og arbejder mod sikker håndtering af spring med både lav og høj sværhedsgrad. Rytmetræningen har fokus på at give drengene en god grundform samt rytmisk forståelse og erfaringer med koreografi som en del af deres motoriske udvikling.

 

I foråret tager vi til GymDanmarks nationale teamgymkonkurrencer. Vi arbejder mod at stille de bedste hold muligt og levere en præstation holdet kan være stolt af. I løbet af sæsonen er indlagt sociale arrangementer under inddragelse af familie/forældre. Vi ønsker at give drengene en god indføring i konkurrencegymnastikken og foreningsfællesskabet.

Tilmeld/Læs mere - (0)

TGN Minipiger (MIN-P)

Træner i Springcenter Nærheden.

Minipiger har alderen 11-13 år, og træner tre gange ugentlig, en rytmetræning og to springtræninger. Holdet stiller op til TeamGym konkurrencer samt nogle få opvisninger. Første halvdel af sæsonen vil primært have fokus på udvikling og dygtiggørelse af gymnasternes teknik, motorik og grundstyrker, samt at få opbygget et godt socialt sammenhold blandt pigerne.

Derefter vil fokus være at finpudse spring og rytme op til konkurrencerne.

Det er en fordel med gymnastik erfaring.

Vi glæder os til at møde topmotiverede, engagerede og gymnastikglade piger til sæsonstart i august

 

 

 


Tilmeld/Læs mere - (0)

TGN Juniorpiger (JUN-P)

Træner i Springcenter Nærheden.

Juniorpiger har alderen 13-17 år. De træner 3 gange ugentlig 1 rytmetræning og 2 springtræninger. Holdet arbejder hen mod Gymdanmarks teamgym konkurrencer i foråret. Holdet vil også deltage i andre konkurrencer samt diverse opvisninger.

For at gå på holdet skal man kunne deltage i alle 3 ugentlige træninger samt konkurrencerne vi deltager i.

Vi vil arbejde med gymnasternes teknik, grundstyrke og motorik. Det sociale på holdet er også prioiteret meget højt.

Tilmeld/Læs mere - (0)

TGN Juniordrenge konkurrence (JUN-D)

Træner i Springcenter Nærheden.

Juniordrenge er i aldersgruppen 13-17 år og har tre ugentlige træninger. Juniordrenge har en ugentlig rytmetræning og to ugentlige springtræninger, som alle foregår i Springcenter Nærheden.

Der vil være stor fokus på at udvikle gymnastens styrke, teknik og kondition, og vi vil arbejde med en klar målsætning, styret af en tydelig træningsfilosofi og værdier. Samtidigt har vi også stor fokus på skadesforebyggende træning, for at forberede gymnasterne bedst muligt på den udfordrende konkurrenceperiode i foråret.

Derudover har TGN-drengesiden en ambition om at kunne stille hold til konkurrence(-r) i de respektive aldersgrupper, og som er svarende til de enkelte holds niveau og vi forventer at stille hold i både talent og eliterækken.

Det gøres ved at have et sundt og inkluderende fællesskab, hvor det er lystent og gymnastikglæden som driver udviklingen, gennem et aktivt liv til og med senioralderen.

Tilmeld/Læs mere - (0)

TGN Juniordrenge spring (jds)
Dette hold er et alternativ til drenge +13 år, som stadig ønsker seriøs træning 2x om ugen, men ikke ønsker konkurrence. Holdet vil træne i fællesskab med Juniordrenge konkurrence og forventningen til indsats til den daglige træning er derfor det samme. Ønskes konkurrence er der forventning til deltagelse på en ugentlig rytmetræning og der henvises til holdet: Juniordrenge konkurrence.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Seniordamer (SEN-T)

Træner i Springcenter Nærheden.

Dette hold samler erfarne piger, der er blevet voksne på et konkurrencehold til at konkurrere i bedst mulige række. Vi forventer du kommer til træning og er indstillet på at gøre det så godt som muligt for dig selv og resten af holdet.

 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Efterskolehold (EFTSK)

Træner i springcenter Nærheden.

Efterskoleholdet er for jer der er på efterskole i skoleåret 2022-2023, men alligevel har lyst til at deltage i de arrangementer TGF afholder i løbet af året, herunder også eventuelle rejser. Du har også mulighed for at deltage i træninger, hvis du er hjemme fra efterskolen på træningsdage. Du opretholder hermed forbindelsen til dit gamle hold.
Tilmeld/Læs mere - (1)