Instruktør
Christian Nielsen
Christian Toft Vestergaard
  • Født: 1985

• Baggrund: Har gået til gymnastik i 10 år. Har været på diverse Juniorhold, seniorhold og gået til Power Tumbling.

• Instruktøruddannelse:
    DGI Trænerkursus, DGF Trænerkursus, SMT-1  samt diverse kurser i både DGI og DGF (Dobbelt roterende)
    Har været instruktør i TGF siden 2012.
Dorte Forsmann
  • Født 1977

• Uddannet gymnastikinstruktør via DGI over en årrække i 1990''''''''''''''''erne.
  • Har undervist børn og unge i mere end 10 år i Herlev HI Gymnastik og løbende taget spot- og inspirationskurser hos DGI.

• Har selv dyrket gymnastik det meste af livet og har tidligere været gymnast i TGF på Seniormix og rytmehold kvinder (2009-2011).
Dorte Simonsen

Fødselsår: 1965

Gymnastik karriere: Startede på springhold som 9 årig. I mange år var jeg en del af et rigtig dygtigt springhold i Thisted (hvor jeg kommer fra). Det var et rigtig godt opvisningshold, som tog ud og lavede en hel masse opvisninger i lokalområdet og var ''''berømte'''' for både vores serier og vores spring. Ak ja - det var dengang, hvor springene foregik på en almindelig rullemåtte, måske med tynd måtte ovenpå.

Startede i TGF: Kan ikke huske, men var med på et af de allerførste springmix hold, der blev lavet.

Emil Sørensen
Jesper Daugaard

Jeg er født i 1975 og har siden 1977 lavet en eller anden form for kolbøtter.

I 2016 valgte jeg at genstarte min aktive karriere indenfor spring & rytme gymnastikken på TGF Seniormix.  Formålet var både at lave de spring jeg ikke nåede som konkurrence gymnast, samt skabe en work-life balance imellem de grundlæggende værdier i dansk gymnastik og min professionelle karriere.

Baggrund

Junior og Senior konkurrence gymnast i Karlslunde IF og TGF i perioden 1987 til og med 1998.

Elite træner i 1. Division for Mini- og Juniordrenge i Karlslunde IF, hvor holdene opnåede sølv i minidrenge og 4. plads i juniordrenge ved DM.

Har som træner og gymnast deltaget i opvisningsture i Spanien, Skotland og Italien

Instruktøruddannelse

DGI

Træneruddannelse (kursus 1-3)

Gymdanmark :

Elitetræner (Måtte, Trampet & Rytme)

Gymnastikskole instruktør

Tumbling

Julie Frohn
  • Født: 1991

• Baggrund:
    Jeg har gået til gymnastik i TGF siden jeg var 3-4 år gammel. Jeg har altid gået til konkurrencegymnastik, men de sidste 2 sæsoner (2012-2014) gået på REP holdet i DGI midt- og Vestsjælland.

• Instruktøruddannelse:
    TGF''''s 4-årige instruktør uddannelse, samt diverse kurser efterfølgende - herunder SMT-1 i 2014.
    Har trænet både mini og Junior piger/drenge.
    Instruktør på Gran Canaria holdet i 2013,2011, 2009
    Jeg har været instruktør i TGF siden 2009.
Katrine Nygaard Hartvig
Kristel Tøt
Lasse Jensen
Født 1978

Mangeårig forældre hjælper på div. pige bredde hold.

Spring sikker kursus 2019
Linda Neiss
Lise Grønlund
Fødselsår 1981

Gymnastisk baggrund Har altid selv dyrket gymnastik fra start på mor-far barnhold til diverse foreningshold og regionshold til Viborgs Højskole Elitehold. Har også været instruktør på flere forskellige hold alt fra spring til rytme og børn som voksne.

Startede i TGF som instruktør, da datteren fandt interesse for gymnastikken. Startede i TGF 2015
Maj Væde Melgaard
Nanna Mollerup
Nathalie Olsen
  • Født: 1996

• Baggrund:
    Jeg startede selv i TGF som gynast i 5-6 års alderen. Jeg har i ange år gået på konkurrencehold, men træner nu opvisning på seniormix i TGF.

• Instruktøruddannelse:
    Jeg blev færdig uddannet på TGFs 4-årige  instruktøruddannelse foråret 2015. I løbet af denne periode har jeg haft alt fra skumix til Juniorhold. Udover dette har jeg været på mange forskellige kurser - det har været alt fra pædagogik til modtagning af størrer spring. Både interne og eksterne kurser.
    Instruktør i TGF fra 2015.
Pia Markussen
Rasmus Hougaard-Enevoldsen
Silke Sofia Magnolia Hansen
Sofie Bjarnø Jensen
Søren Forsmann
•    Født 1976
•    instruktør i TGF siden 14/15 foruden sæson (2010/2011).
•    Oprindelig uddannet gymnastikinstruktør på Gymnastikhøjskolen ved Viborg i 1996.
•    Har siden undervist børn, unge og voksne i forskellige foreninger og har løbende taget spot- og inspirationskurser hos DGI og på Idrætshøjskoler.
•    Er oprindelig rytmegymnast og har været professionel danser, men gik bl.a. 5 år på TGF Seniormix (2006-2011) og går nu på Styrke, Puls og Motion og Sidespringet.
•    Springsikker Basis certificeret i 2017
•    Høje-Taastrup Kommunes Foreningsleder Akademi i 2018
•    Formand siden 2019
Teis Rindum
  • Født: 1976

• Baggrund:
    Konkurrencegymnast på diverse Junior/senior hold i KIF (Karlslunde) og TGF. Har været opvisnings- og rejsegymnast og har rejst med gymnastikken gennem mange år i blandt andet Afrika, New Zealand, Columbia, Gran Canaria.

• Instruktøruddannelse:
    Uddannet gennem DGF/DGI. Har undervist i 22 år og underviser alt fra enkelt til trippelroterende senior.
    Underviser konkurrence på alle niveauer og har modtaget guld og diverse 3., pladser ved EM.
    Undervist mini, junior og senior samt voksen.
    Afholder kurser for DGI samt kurser målrettet til enkelte foreninger.
    Rejse instruktør for senior hold til blandt andet Mexico / Riccione.
    Instruktør for rephold DGI Midt- og Vestsjælland - Junior og Senior.
    Har siddet i bestyrelsen for TGF og arrangeret Spring Mod Vest samt Big splash
    Instruktør i TGF siden 2005.
Tine Holbæk Levinsen