Velkommen til Taastrup Gymnastik Forening (TGF)

TGF er en aktiv forening med fokus på gymnastik og konkurrence, hvor vi lægger vægt på at alle kan være med og have det sjovt på alle niveauer.

Vi har gennem flere år udbudt børne-gymnastik, Spring-Rytme-gymnastik (Team Gym), og forskellige former for motionsgymnastik.

Et medlemskab i TGF er ikke blot adgang til jævnlig motion, men lige så vigtigt også samvær med andre gymnastik-interesserede gennem de mange arrangementer, som klubben selv står for eller deltager aktivt i.

Vi glæder os til at se netop dig til vores træninger i tåstrup området.

Følg os også meget gerne på Facebook: https://www.facebook.com/TaastrupGymnastikForening

TGF

SÆSON PROGRAM FOR 2018/2019

Vores program nu på vej ud på email til de eksisterende medlemmer og der åbnes for tilmelding om kort tid.

Af hensyn til kontinuiteten på især teamgym holdene, får medlemmer fra 17/18 sæsonen mulighed for at tilmelde sig før der åbnes helt op d. 13/7

Sæsonprogrammet kan læses her:

LEDIGE STILLINGER

Vi søger et antal instruktører til vores dejlige forening da vi er i vokseværk og et par instruktører gerne ville flytte hold.

Derudover søger vi hjælpeinstruktører et springhold for 5-7årige piger. Det er en fordel hvis du er uddannet springinstruktør, men hjælpere med basis kursus er også velkomne - vi tilbyder kurser efter behov.

Som instruktør og hjælpeinstruktør i TGF får man frikontingent og omkostningsgodtgørelse samt instruktør tøj, betalte kurser og deltagelse i TGF arrangementer.

Lyder det interressant, så kontakt os på info@tgf.dk

Lokalopvisning og 25års Jubilæumsfest 2018

Lørdag d. 21/4 afholdte TGF årets brag af en lokalopvisning og en af foreningens største medlemsfester.
Se billederne på vores Facebook side >>>>>

Stor tak til Støtteforeningen og øvrige frivillige for det kæmpe arbejde med at arrangere opvisning og fest.

Nyhedsbrev november 2017

Vi er endelig blevet klar til at udsende første nyhedsbrev for sæson 2017/18.
I nyhedsbrevet omtales vores samlede politikker og retningslinjer. De kan læses >>> HER <<<

Forenings tøj for
TGF's medlemmer

vi er stolte af at kunne annoncere at vi har indgået en samarbejdsaftale med

SPORTMASTER City2 og Nike Teamsport

Aftalen betyder gode priser på et sortiment af lækkert Nike træningstøj med TGF logo (og et lille SPORTMASTER logo),
super lækkert tøj til instruktørerne samt 2-3 årlige events i City2 hvor medlemmerne får store rabatter på alt i butikken.
Nyheder fra Vores Facebook side: