TGN Mikrodrenge

Info

Drenge 6-10 år

Træner i SpringCenter Nærheden.

Holdet er for friske og gymnastik-glade drenge i alderen 6-10 år, som har lyst til både spring- og rytme-gymnastik, og som har lyst til at komme til konkurrence til foråret på et hold, hvor sjov og kammeratskab også vægtes højt.

Vi skal træne 2 gange om ugen, og du skal deltage i både spring- og rytme-træningerne. Holdet træner sammen med TGN MiniDrenge tirsdag og søndag, men vi tager udgangspunkt i den enkelte gymnast og arbejder mod sikker håndtering af spring som araber, kraftspring og salto, sidstnævnte evt. i flere positioner. Rytmetræningen har fokus på at give drengene sunde erfaringer med koreografi på en måde, der understøtter og udvikler deres motoriske udvikling. Til foråret forventer vi at deltage i GymDanmarks TeamGym aspirant konkurrence, som er en konkurrence, alle kan være med til. I løbet af sæsonen er ligeledes indlagt sociale arrangementer under inddragelse af familie/forældre.

Vi ønsker at give drengene en god indføring i konkurrence-gymnastikken (TeamGym) samt i foreningsfællesskabet, fx ved Lokalopvisning.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte trænerne på mail: 

Søren: s.forsmann@gmail.com

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

TGN MikroDrenge (6-10år)41
Tirsdag Tid: 16:30 - 18:00
Sted: Springcenter Nærheden, Gymnastik
Søndag Tid: 10:00 - 11:30
Sted: Springcenter Nærheden, Gymnastik
Instruktør: Camilla bang Hansen / Christian Frederiksen / Julian Forsmann / Søren Forsmann /
Holdnummer: 41
Periode: 08.08.2023 - 18.06.2024
Tilmeldte: 7/20
Rater: 2
Ratepris: 1475 kr.
Engangsbeløb 2950 kr.
Tilmeld