Teis Rindum
  • Født: 1976

• Baggrund:
    Konkurrencegymnast på diverse Junior/senior hold i KIF (Karlslunde) og TGF. Har været opvisnings- og rejsegymnast og har rejst med gymnastikken gennem mange år i blandt andet Afrika, New Zealand, Columbia, Gran Canaria.

• Instruktøruddannelse:
    Uddannet gennem DGF/DGI. Har undervist i 22 år og underviser alt fra enkelt til trippelroterende senior.
    Underviser konkurrence på alle niveauer og har modtaget guld og diverse 3., pladser ved EM.
    Undervist mini, junior og senior samt voksen.
    Afholder kurser for DGI samt kurser målrettet til enkelte foreninger.
    Rejse instruktør for senior hold til blandt andet Mexico / Riccione.
    Instruktør for rephold DGI Midt- og Vestsjælland - Junior og Senior.
    Har siddet i bestyrelsen for TGF og arrangeret Spring Mod Vest samt Big splash
    Instruktør i TGF siden 2005.
Se hele beskrivelsen
Søren Forsmann
•    Født 1976
•    instruktør i TGF siden 14/15 foruden sæson (2010/2011).
•    Oprindelig uddannet gymnastikinstruktør på Gymnastikhøjskolen ved Viborg i 1996.
•    Har siden undervist børn, unge og voksne i forskellige foreninger og har løbende taget spot- og inspirationskurser hos DGI.
•    Er oprindelig rytme- og motionsgymnast, men gik bl.a. 5 år på TGF Seniormix (2006-2011).
•    Springsikker Basis certificeret i 2017
•    Har gennemført Høje-Taastrup Kommunes Foreningsleder Akademi i 2018