(34) TGN Minidrenge Elite

Minidrenge Elite (10-12 år)

Det anbefales du læser "Rød tråd for drengesiden" for fuld beskrivelse af holdet:

Er du en frisk og gymnastikglad dreng mellem 10-12 år? Og som bare ikke kan lade være med at lave TeamGym gymnastik tre gange ugentligt? Så er dette holdet for dig.

Vi forventer du er motiveret for at deltage i regionale og nationale konkurrencer i minirækken.

Holdets kerneværdier er:

- Sunde gymnaster fysisk, psykisk og socialt

- Nysgerrighed for dygtiggørelse

- Meningsfulde fællesskaber

Den daglige træning vil indeholde springteknik, koreografi, momenter, styrketræning, skadesforebyggende træning og smidighedstræning.

Holdet begynder også at introducere mentaltræning som tager afsæt i ABC for mental sundhed.

Hertil opfordres der kraftigt til hjemmetræning, så vi kan leve op til kerneværdien om sunde gymmaster.

Forvent ekstratræninger og weekendarrangementer, hvor vi kan dyrke fælleskabet og skabe relationer mellem gymnaster og instruktører på kryds og tværs.

Holdet træner torsdag i fælleskab med Minidrenge Talent.

Holdet deltager desuden i diverse opvisninger i løbet af foråret.

11.08.2020
22.06.2021
Tirsdag 17:00-19:30 Springcenter Nærheden, Gymnastik Torsdag 17:00-19:00 Springcenter Nærheden, Gymnastik Søndag 13:00-15:30 Springcenter Nærheden, Gymnastik
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 1750,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 3500,00 kr.
Næste rate forfalder
01.12.2020 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.