Fysio flow

Info

Kvinder og Mænd (fra 16år)

 

 

Træner i SpringCenter Nærheden.


FysioFlow er for dig, der er lige så stiv i kroppen, som størsteparten af den danske befolkning, men som ønsker at gøre noget godt for dig selv, og ændre på det.
 
FysioFlow er en træningsform udviklet i Danmark, der arbejder med kroppens bindevæv (fascier) med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem.
Under vores hud ligger kroppens mange lag af fascie. Vores dybe fascie er som en våddragt, der ligger mellem hud og muskler. Derudover er der fascier omkring hver muskel samt fascielag inde i musklerne.
Alt i alt har glidet mellem alle disse lag en stor betydning for vores bevægelighed og velvære.
 
Ved inaktivitet, aldring, stress og stillesiddende arbejde, nedsættes glidet mellem de forskellige lag, og den fascielle våddragt bliver stiv og tør, og bliver vanskeligere at bevæge. Dette medfører ofte stivhed og i nogle tilfælde smerte.
FysioFlow handler om at stimulere glidet mellem de forskellige lag, og gøre fascien varm, eftergivelig og bevægelig, og samtidigt stimulere kroppens ro- og hvilesystem.


Husk behageligt træningstøj, vand, yogamåtte el.lign, og evt. tæppe til afspænding.
 

Ønsker du mulighed for at effektivisere FysioFlow-træningen, og kombinere bevægelighed og udspænding med styrke- og konditionstræning, så tilmeld dig også FastFit-holdet, som træner lige inden dette hold. Eller måske et helt andet hold – mulighederne er mange.

 

Ved tilmelding på flere hold, gives 20% rabat på hold nr.2, 3 osv. Forælder-tilmelding og TGN-hold undtaget.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

FysioFlow29
Mandag Tid: 17:30 - 18:30
Sted: Springcenter Nærheden, Gymnastik
Instruktør: Louise Werge /
Holdnummer: 29
Periode: 04.09.2023 - 27.05.2024
Tilmeldte: 25/25
Pris: 1000 kr.
Tilmeld venteliste