TGN Minidrenge

Info

Holdet er for friske drenge i alderen 10-14 år og har lyst til at komme til konkurrence til foråret på et hold, hvor sjov og kammeratskab også sættes højt.

 

Vi skal træne minimum 2 gange om ugen, og du skal deltage i både spring- og rytmetræning. Holdet træner sammen med Microdrenge tirsdag og søndag, men har særskilt tid herudover. Der bliver desuden mulighed for en ekstra frivillig springtræning om torsdagen kl. 16.30-18.30 til dem, der bare ikke kan holde sig væk (mod ekstra betaling). Vi tager udgangspunkt i den enkelte gymnast og arbejder mod sikker håndtering af spring med både lav og høj sværhedsgrad. Rytmetræningen har fokus på at give drengene en god grundform samt rytmisk forståelse og erfaringer med koreografi som en del af deres motoriske udvikling.

 

I foråret tager vi til GymDanmarks nationale teamgymkonkurrencer. Vi arbejder mod at stille de bedste hold muligt og levere en præstation holdet kan være stolt af. I løbet af sæsonen er indlagt sociale arrangementer under inddragelse af familie/forældre. Vi ønsker at give drengene en god indføring i konkurrencegymnastikken og foreningsfællesskabet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen